keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Coffee and candles...?


...taikka molemmat samassa.

Olen tässä tuskaillut kun mitään näpertelyjä ei voi tänne laittaa näytille vuodenajan ollessa se mikä on, mutta näitten kanssa päätin tehdä poikkeuksen: jos nyt jonkun joulu menee pilalle niin syvimmät pahoitteluni!

Ja toinen pahoittelu heti perään: olen julkeasti kopioinut tai jopa plagioinut rakkaan serkkuni viimejouluisen idean - eilen sain häneltä kuitenkin synninpäästön (tällaisia on kuulemma tehty jopa opejen veso-päivillä), joten kiitos! Ja kun Kotokin näitä tekee niin kai sitten minäkin...että eipähän voi kehuskella idean autenttisuudella mutta ehkä sitten edes lopputuloksella ;)

Elikäs homma toimi niin että kirpparilta löysin sikahalvalla vanhoja kahvikuppeja, kynttilänpätkiä sain ihanalta ystävältä säkillisen hänen muutettuaan toiselle paikkakunnalle (kiitos Tuija!), tulitikkurasiat, huovat ja "nonparellit" ostin Tiimarista ja kynttilänsydämet tilasin netitse. Laiton pikkasen myös vaniljatuoksua, jota on jäljellä saippuanteoista...(saippuoista lisää täällä). Tuoksuja saa muuten kans mm. tuolta Lahtiselta. Jossain isommissa kaupungeissa varmaan sais kaikki tarpeet askartelupaskartelukaupoista mut mun mielestä mein kulmilla on joltain osin pikkasen puutteita näissä tarvikkeissa joten helpommalla pääsee kuin tilaa.

Tekoprosessia en viitsi sen tarkemmin selostaa, Anu kun sen tuolla niin seikkaperäisesti selostaa ihan videolla.

Hauska väkerrys, nää syntyi yhden aamupäivän aikana :)

Joulua - tai edes kunnon talvea - odotellessa,
Nurzillah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti