perjantai 30. joulukuuta 2011

Korvistaulu


Heipsistä,

olen tässä parin tunnin ajan tapellut bloggerin kanssa ja koska en kertakaikkiaan onnistu lisäämään kuva-arvoituksen toista ratkaisu-kuvaa päädyin bloggaamaan tästä, jo kesällä tehdystä korvistaulusta.

Harrastan Tiimarin ale-koreja ja sieltäpä joskus vuosi sitten löysinkin pari taulua, joiden päälle oli pingotettu juutti?säkki?kangasta. Olen myös tuskaillut roikkukorvisten kanssa, joille eii tuntunut löytyvän sopivaa paikkaa - kuka niitä nyt jostain laatikosta muistaisi korviinsa ripustaa?

Sain sitten idean tehdä tästä juuttitaulusta korvakorutaulun. Kankaaksi päätyi yksi vanhoista lempparipaidoistani, joka valitettavasti oli vuosien saatossa "kutistunut"...ja taisi se vähän rikkinäinenkin olla. Hihatkin siinä oli sellaset ihanat räyhelöiset...eli ihan hyvillä mielin annoin sille uuden elämän. Ensin leikkelin kankaan sopivan kokoiseksi jonka jälkeen laitoin niittipyssyn laulamaan - simplé! Juuttikangas sai jäädä paikoilleen; sen ja tämän keinokuituisen kankaan kombinaatio on sopivan jämäkkä pitämään korut taulussa nätisti. Tämä taulu kaunistaa nyt vessaamme, josta korut myös löytyvät useimmin korviin :)

Ainiin, veljentyttö ihastui tähän joten tein sitten myöhemmin hänellekin samanlaisen toisesta taulusta, kangastakin oli vielä juuri toiseen tällaiseen. Hihoista vois keksiä jotain hauskaa joskus myöhemmin myös!

Kunhan Blogger taas suostuu leikkimään mun kanssa niin kerron tuosta edellisestä postauksesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti