perjantai 27. huhtikuuta 2012

Perjantaipipo


Vietinpä muutaman raivostuttavan tunnin vaatehuollon parissa (tästä samaisesta aiheesta muuten postas just männä viikolla Katja). Ihan kamala homma!! Mutta olen siinä mielessä kiitollisessa asemassa ettei mun tarvii roudata vanhoja lastenvaatteita kirppikselle; ystäväpiiri lisääntyy siinä määrin että vaatteille löytyy seuraava käyttäjä lähipiiristä. 



Jotkut vaatteista vaan oli tahraisia/rikkinäisiä siinä määrin ettei niitä viitsi ees lahjoittaa eteenpäin. Siksipä aloitan juttusarjan siitä miten lastenvaatteita voi jatkojalostaa - ja koska ompelukoneenkäyttötaitoni on rajallista, jopa alkeellista, jatkojalosteet ovat käytännössä laatikkomallisia pipoja; lisäksi koska pinnani ei ole itä-Suomen pisin en lupaa että tämä juttusarja saa koskaan jatkoa...mutta tässä siis osa yksi:




Olipa kerran eräs ihana body jonka erään ihanan tytön ihana kummitäti toi Ruotsista asti. Tätä bodya käytti myös tytön veli, kunnes neppari lähti irti. Koska jo mainitsinkin taidoistani käsityösaralla en edes harkinnut nepparin uudelleenkiinnittämistä. Sen sijaan leikkasin bodyn vatsaosan irti ja tekaisin tämän neliömallisen pipon. 




Työ olis ollut jopa nautittavan helppo ilman trikoisen venyvää vanuvaa ominaisuuttaan...prototyyppinä tää nyt menee ihan täydestä, ainaskii mulle (älkää  tekään kattoko kuvia turhan isoina, illuusio säilyy paremmin näin pienemmällä kuvalla). 


Hauskaa vappua toivotellen :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti