perjantai 10. elokuuta 2012

Siskon päivä


Siskoni täytti vuosia. Mää tein yhestä vanhasta trikootopista pannan. Sisko näki päässäni pannan, jonka olen tehnyt aikaisemmin (vanhasta kietaisumekosta) ja "tilasi" itselleen samanmoisen. Sisko sanoi ettei itse osaisi moista tehdä, mikä taas on mun mielestä aika ihmeellistä kun hän osaa tehdä tällaisia ja tällaisiakin (joita mää teen ainoastaan unissani ;) ...no mutta, kiva tehdä hänelle jotain joka varmasti miellyttää :) 


Onko kukaan törmännyt tuollaiseen tuoteperheeseen kuin Green Papaya? On kierrätysmateriaaleja käyttävä merkki, kuulemma. Törmäsin mm. näihin pinneihin maaseutumatkallamme viime viikonloppuna kun kävimme Iloisen Pässin Maalaispuodissa - suosittelen muuten lämmöllä jos ajelette Parikkalan korkeuksilla! Tarkempi osoite on Kuutostie 470, Koitsanlahti. Puodissa on myynnissä lähituottajien (luomu)ruokaa sekä käsitöitä, kahvilassa voi herkutella vaikka biisoninlihahampurilaisilla (NAM!).  
Green Papayan sivutkin löysi ystävämme google. 

Jostain mietekirjasta sivunen aaltopahvin pinnalla...
Vähän hankala postittaa mutta helpompi olis ollu rumempi!

Hyvää syntymäpäivää sisko <3

2 kommenttia:

  1. Hiuspanta ja pinnit sopivat somasti yhteen ja panta on hyvä kierrätysidea:) Noita Green Papayan juttuja taisi olla Kiasman myymälässä myynnissä jos oikein muistan. Hienoa että tuollaisia suomalaisia tuotteita löytyy ostajille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lea!

    Okei, kiva tietää. Pk-seudulle pitäisikin joskus päästä ihan ajan kanssa kiertelemään, museoissa ja kierrätyskeskuksissa...olen silti iloinen että täällä susirajallakin saa jo osaa näistä ihanuuksista :)

    ...satuin muuten käväisemään Nappikauppa Punahilkan sivuilla ja nyt alkoi himottamaan itseäkin tuollaisten nappipinnien teko... :D

    VastaaPoista