maanantai 3. syyskuuta 2012

Korjaa takki (vaikkei se olisi edes rikki)

Olin etsimässä tyttärelle hupparia paikallisista muotiliikkeistä (Lindex, Kapp Ahl, Seppälä, H&M) ja ahdistuin (jälleen kerran) värivalikoimasta: Hello Kittyä, pinkkiä, vaaleenpunasta, Hello Kittyä, pinkkiä, sitten vähän vaaleenpunasta - ainiin ja muistinko mainita PINKIN?? Lisäks löytyi myös harmaata, luonnollisesti bling bling-meiningillä maustettuna. Voihan yrjö. Poikien puolella tilanne ei ollut ollenkaan parempi, mut siitä voi ahdistua sitten toisella kerralla (tällä hetkellä poika käyttää tyttären vanhaa kirpparilöytöä, viher-sini-kukallista hupparia). 

Noh, päädyin sitten ostaman tuolta viimeksimainitusta hupparin. Värivaihtoehtoja siellä oli verraten hyvin, (pitkänä) miinuksena taas yksityiskohtien puuttuminen.


Kotiin päästyäni pengoin varastossa eräästä sisustusliikkeestä saamiani (sesongin loputtua käytöstä poistettuja) kangasnäytevihkoja ja tadaa: löysin jopa kolme erilaista vaihtoehtoa kuvaksi, jolla koristaa tylsää perushupparia. 


Tyttö sai itse valita kuvista mieluisimman, sekä sen miten kukka huppariin aseteltaisiin. Lopputuloksena huppari, jollaista ei ehkä ihan jokaisella tule vastaan :) Sekä äiti että tytär ovat tyytyväisiä lopputulokseen. 

jotenki tökösti tää tässä kuvassa nyt istuu...malli ei ollut innokas mallaamaan joten pikaisen näppäisyn tulos on tämä ;)


ps. mielessä toki kävi hupparin tekeminen itse omin pikku kätösin mutta en oo käsityöurallani ihan vielä siinä pisteessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti