maanantai 2. tammikuuta 2012

LUPAUS




Meidän keittiössä on maailman rumin lamppu. Se on ollut siinä jo vuodesta 2006 (enkä edes halua tietää miten kauan mieheni ja tuon lampun suhde on kestänyt ennen vuotta 2006). Edes lasten lamppuun ripustama, kaverilta saatu New Yorkin tuliainen ei pelasta lamppua (eikä viimeisimpänä risuinen joulutähti). 


Ja mää oon sitä sietänyt siis aika kauan jo. En ole hankkinut uutta, sillä mulle ei kelpaa mikä tahansa. En edes halua muokata tuota vanhaa sillä oon vaan päättänyt vihata ko. lamppua. 


Siispä ei auta muu kuin tehdä itse uusi! Idea ja tarvikkeet jo on, vielä vähän uupuu toteutuksesta...mutta LUPAAN että tänä armon vuonna 2012 meidän keittiöön asennetaan UUSI(/vanha) LAMPPU!

2 kommenttia:

  1. meiltä puuttui noin 9 kk keittiöstä ruokapöydän päältä lamppu kun odotettiin että saatiin isän vuokra-asunnosta (vuokralainen vaihtui ja siinä välissä saatiin lamppu asunnosta pois) vanha pölyinen kattokruunu. en suostunut löytämään kaupoista muita vaihtoehtoja ja nyt meillä on tosi ihanasti valaistu ruokapöytä :) tähän asuntoon on jo ihan tarpeeksi ostettu uutta, niin nyt sitten aletaan nostamaan kierrätystä ja tuunausta kunniaan!

    VastaaPoista
  2. Juuri näin! Miksi tyytyä toisiks parempaan, kun se siinä kuitenkin ärsyttävästi pompsahtelis silmille joka PÄIVÄ (keittiössäkin kun kuitenkin ollaan aika usein) - kun voi kertaheitolla vaihtaa siihen THE lamppuun ;)
    ...mut on tässä vielä paaaaljon tekemistä ennen sitä täydellistä lamppua - ekan vaiheen jälkeen oli tuossa lattialla kuivumassa niin pienet kädet (ja jalat!) onnistui tekeen aika pahaa jälkeä ja nyt en tiedä saanko sittenkään tehtyä lamppua noista suunnittelemistani tarvikkeista, voihan MÖH.
    Noh, kaitpa tuota maailman ruminta lamppua vielä muutaman vuoden sietää...ja lupauksethan on tehty rikottaviksi, vai miten se meni ;)

    VastaaPoista